DIENSTEN

Traplift onderhoud


Installatie, onderhoud en herstellingen aan trapliften

Simplife installeert de gebogen trapliften van UP en installeert de rechte trapliften van Handicare

Daarnaast doen we uiteraard herstellingen en onderhoud aan onze eigen installaties maar ook aan de Handicare gebogen trapliften, de nieuwe naam van Freelift en Acorn stairlifts. 

herstellingen

Heeft u mobiliteitshulpmiddel een onderhoud nodig of een herstelling?

Samen met onze partner Feel The Freedom hebben wij een eigen hersteldienst die quasi alle merken hersteld en onderhoud uitvoert van uw scootmobiel. 

Uiteraard niet alleen scootmobielen maar ook aan alle andere mobiliteitshulpmiddelen zoals rollators en rolstoelen kunnen door ons hersteld of onderhouden worden.

bouw

Kluswerk laten uitvoeren door onze afdeling Bouw & Facility

Ook voor een grote variëteit aan simpele klussen kunt u Simplife contacteren. Van schilderwerken tot sanitaire reparaties.

Simplife kan u helpen met schilder-en gyrpocwerken, loodgieterij en sanitair of electriciteitswerken. Ook onderhoud aan uw woning of van openbare gebouwen is altijd bespreekbaar. 

24 op 7 service

Simplife staat dag en nacht voor u klaar met onze 24/7 service

Zit u ’s nachts vast op uw traplift of in uw lift. Zit u ineens zonder elektriciteit of staat u in panne met uw scootmobiel? 

Simplife uit Wijnegem heeft een 24/7 service die altijd voor u klaarstaat!

Steeds minder mobiel? Geen paniek! Simplife is er voor u. Trapliften, huisliften, mobiliteitshulpmiddelen en een klusdienst voor particulieren en bedrijven: wij hebben alles in huis. Als we het u maar gemakkelijk kunnen maken!

Meld een ticket aanscreen tag
nl_NL