ONS TEAM

Hazenberg Jeroen - Bestuurder & Technisch manager

Hazenberg Jeroen

Jeroen, afgestudeerd als autotechnieker in 1999 aan Don Bosco Instituut in Hoboken. Door zijn passie voor techniek is hij midden zijn loopbaan toch verzeild geraakt in de bouw, renovatie en onderhoud van gebouwen, specifiek in de horeca. Enorm veel ervaring opgedaan maar toch beleef techniek kriebelen bij hem.

Na jaren in loondienst heeft hij eindelijk de keuze gemaakt om zelfstandige te worden. De jarenlange ervaring als werknemer en know how’s als vakbondsafgevaardigde hebben hem gemaakt zoals hij nu is. Gedreven, gepassioneerd, vol overtuiging en verantwoordelijks zin owner en manager van Simplife. En zijn missie zit er nog steeds niet op!

Almeida Deborah - Bestuurder & Sales manager

Deborah, afgestudeerd als zorgkundige in 2008 aan Siso II. Na een jaar als zorgkundige aan de slag te zijn geweest, overgestapt naar de hotelwereld en begonnen als receptioniste om te eindigen als verantwoordelijke van de reservatiedienst, groepen en meetings.

Ik werk grotendeels achter de schermen. Luisteren naar onze klanten hun wensen en noden, een oplossing zoeken voor een probleem, een afspraak inplannen,…  dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben de stem van Simplife

Almeida Deborah

Eijsackers Kevin - Mobiliteitstechnieker

Berteloot Bert - Bandagist

Eijsackers Kevin
Berteloot Bert

Kevin is zaakvoerder van ‘Feel the freedom‘ en werkt samen met ons als het neerkomt op mobiliteitstechnieken.

Bert is zaakvoerder van ‘BeterMobiel‘ en in samenwerking met Feel The Freedom en Simplife onze Bandagist.

Wil je ook deel uitmaken van ons team?

Meld een ticket aanscreen tag
nl_NL